Categories
Diari de bord

La Tafanera estrena nova versió

El portal de promoció de notícies en català LaTafanera.net estrena nova versió amb la imatge millorada i aprofitant l’alliberament del codi de menéame.net. La Tafanera s’allotja als servidors de RacoCatala.cat i té un equip de professionals a darrera que treballen per tirar-la endavant i ser un referent a la Internet catalana. Jo he fet la meva aportació creant-ne el logotip. Però perquè un sistema social com aquest funcioni cal que la comunitat catalana a Internet l’accepti, cal un efecte menéame en català. A La Tafanera ja han fet els deures, ara toca que moguin fitxa els usuaris. I en això tothom hi pot aportar el seu granet de sorra.

Tot i així, ara, per anar bé, un bon objectiu per l’equip de La Tafanera seria que portals de notícies catalans on-line (com el diari avui, telenoticies.com, VilaWeb o e-noticies) i serveis de publicació de blocs (com bloc.cat o MÉSvilaweb) confiïn en ells i incloguin una zona viral de promoció de notícies amb la seva icona. Perquè treballar en comunitat sempre suma, i, a més, als mitjans de comunicació, els aporta un benefici: si el contingut és bo es difon la seva marca per la xarxa. A elpaís.com o 20minutos ja ho han fet i sembla que els hi funciona prou bé.

Esperem que La Tafanera no sigui un altre projecte caòtic tipus Catapings.cat o Bitàcoles.net que no funcionen de cap manera. I m’afegeixo a la petició de Clau Pública per un portal vertebrador de tota la blocosfera catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.