Prison Break

Like an orgami? Yes, like an orgami.

Ja està. Ja m’he mirat la primera temporada de Prison Break (oficial, wiki, LaSexta, dvd) i els primers capítols de la segona. És una sèrie que no aportarà res de nou a la humanitat i d’aquí pocs anys ningú es recordarà d’ella. Però almenys està ben feta, no com Lost (Perdidos): l’estafa audiovisual de la dècada.

El proppassat dijous 21 de setembre La Sexta va estrenar la primera temporada de Prison Break amb els dos primers capítols. I cada dijous a les 21:45 en fan dos més. Sens dubte és millor mirar aquesta sèrie abans que Sin rastro, Cuéntame como pasó o l’enèsima edició de Gran Hermano; que és el que fan als altres canals a la mateixa franja horària.

De totes maneres si encara no heu vist tot Nip\Tuck, ni House, ni Sexo en Nueva York, ni Futurama i podeu, us recomano que comenceu per aquestes altres. 😉

There is scape. And you are in.

Comparteix a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *