Categories
Etcètera

El final d’Action Man (uiriuiri uorouó)

Els dies de glòria d’Action Man s’han acabat. I les nits de casino amb còctels a la mà i dones per tot arreu li queden molt lluny. Des del darrer anunci de GIJOE on sortia de progatonista ha plogut molt i ha descobert que tant bon punt pot estar-se a la cresta de la onada, com tragant-se la merda que porten les onades (en el cas, per exemple, de la platja de Barcelona). Action Man avui viu lluny de la fama, retirat en una humil estanteria de casa del meu cosí, entre una vaca-guardiola i un plec de novel·les d’escola comprades per obligació.

Al gra. Entengueu l’estupefacció que ahir em va suposar irrompre a l’habitació d’estudi i trobar-m’hi això:

Instantània d’Action Man palpitant a l’interior de la pobre bestiola, girant la cara (inútilment) per no ser identificat.

Impacte mediàtic

La imatge ha corregut per Internet a una velocitat vertiginosa i es desconeixia la localització d’Action Man fins que anit un sense sostre va assegurar veure’l pels voltants de l’estanteria on es va cometre l’acte de zoofília. Aquesta matinada l’equip de siknus.cat hi ha enviat un reporter, però ja era massa tard:


Actualització 18/2/2010
: avui s’ha descobert que no es tractava d’un cas aïllat.

Comparteix a:

2 respostes a “El final d’Action Man (uiriuiri uorouó)”

Estas com una cabreta montesa de les que passegen feliçment per la Vall d’Aran sense una mínima sospita de que tothom se les vol menjar fetes al forn amb patates parisines. A la cuca n’hi ha de guardioles d’aquestes que t’hi pots correr dintre; ho dic per si et va agradar la idea de l’action man i vols posar-la en pràctica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *