Estats Units del que sigui (de Liam Lynch, Brookers i a través de YouTube) o com fer-se famosa a través d’internet.

Internet és un mitjà de comunicació de masses que, com tots, té els seus personatges famosos.

A la xarxa els que són famosos ho són menys i n’hi ha més, però de tant en tant algun o alguna aconsegueix destacar-se dels altres. Als Estats Units (país pioner en la cultura del bloc) alguns blocaires coneguts són entrevistats pels mass media tradicionals, o, fins i tot, en alguns casos, contractats com a tertulians.

En el cas de YouTube el fenòmen s’hi reprodueix, i també té els seus famosos com correspon. Brookers o cutiemish són dues noies americanes adolescents i atractives que un dia s’avorrien molt i es van posar a fer el ruc amb la càmera. El seu vídeo va resultar tenir èxit i ara ja fins i tot tenen una audiència fidel, fan el ruc sovint, i es pensen que són actrius. La primera d’elles ha triomfat imitant a Liam Lynch al videoclip de United States of Whatever (lletra), que fins i tot ha generat imitacions de la imitació:

El videoclip original:

La interpretació de Brookers:

Tribut patèticolamentable a la interpretació (n’hi ha un altre):

Tribut depriment a la interpretació:

Naruto també s’hi posa:

I molts més.

Gràcies YouTube pel teu ample de banda i inversió infinits.

Comparteix a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *