Flavio Briatore en tanga

Seguint la tradició de siknus.cat de publicar fotos de gent famosa en tanga

Aquest dilluns al matí, i com tants altres dilluns, necessitava un cafè per poder seguir despert; i vaig entrar en un bar d’aprop de casa. Per entretenir-me mentre assimilava la cafeïna, vaig fullejar el diari massa llegit a Catalunya (l’únic que hi havia al local), i em vaig trobar amb aquesta foto:

(…)

(…)

(…)

Perdó.
(per si algú s’ha ofès)

Cada cop que miro la imatge em quedo perplex uns dos segons, per després partir-me el pit de riure. És un fenòmen. És sublim, impagable, hilarant. Sí, és el director esportiu de l’equip de Fórmula 1 de Renault, Flavio Briatore, i un exemple a seguir. A part d’estar folrat de diners també ho està de grassa: com les foques. Perquè ens entenguem: l’alonso aquell que no desperta massa simpaties té molta pasta, no? Doncs aquest és el seu jefe.

Sí, en tanga, el mateix que en anglès es diu thong, o g-string, i que no ho dic per il·lustrar-vos; sinó perquè quan google m’indexi (que ho fa sovint) i algú busqui “briatore thong” vull sortir el primer.

Conclusions:
1. que hi ha coses, com la dignitat, que no es poden comprar amb diners.
2. que mai saps què et pot alegrar un matí de dilluns laborable.
3. que l’edat no perdona, i la bona vida encara menys.

Si voleu llegir la notícia que acompanyava la fotografia ho podeu fer aquí previ pagament de 0,3€, i si voleu tota la pàgina de LV en pdf, podeu fer clic aquí i per un mil per cent més (3€) la teniu. Encara que posats a pagar, pagueu per LaContra que sempre acostuma a ser millor.

Actualitzat el 24.08.06: Ja sóc el primer buscant “briatore thong”! I, per cert, molta gent entra buscant-ho! 🙂

Comparteix a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *