Categories
OK

Zidane al mundial de l’humor

Que Zidane es retirava ja era sabut. Que ho fes aprofitant la final del mundial era d’esperar. Que se li girés la truita i ho fes projectant-se com un míssil sobre Materazzi és trist; però tampoc és el primer cop que perd els papers. La novetat del tema és tota la revolució que hi ha hagut després. Abans feies quatre bromes al bar i te’n tornaves a casa. Avui te’n tornes a casa i reps totes les bromes per e-mail i en format audiovisual. No cal cercar-les: el boca-orella les filtra, les bones arriben i les dolentes es moren pel camí.

En aquest cas hi ha hagut una mena de Mundial de l’Humor, on el premi per qui creava l’animació més graciosa era que fós la més coneguda. Tothom amb uns mínims coneixements tècnics s’hi ha afegit: alguns de creatius han plasmat la seva idea i d’altres han fet megacompilacions dels gags d’altri. I és que aquí hi ha feina per a tothom.

Podeu veure’n el resultat en aquesta pàgina: és un ranking on hi han moltes de les creacions que s’han fet. En aquesta altra podeu fer parlar al Materazzi. I si no en teniu prou, ja sabeu.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.