ICQ – I seek you.

Els gats vells que correm pels solars virtuals sabem que internet existia abans que el messenger. I que per aquests indrets hi havia coses millors i coses pitjors de les que ara hi ha.

Una de les millors me’l ha recordat un amic amb el seu bloc , es diu ICQ, és un sistema de missatgeria instantània, com el messenger, i ara ha fet 10 anys.

En aquest país l’ICQ era l’estàndard molt abans que el MSN existís. I el MSN no és millor, però va guanyar la batalla perquè els nous usuaris d’internet el portaven enganxat al seu sistema operatiu pirata nou. I perquè tenia més colors. En altres països l’ICQ encara és l’únic que coneixen. Permet coses que d’altres no, com ara enviar missatges als contactes desconnectats; que després l’usuari rep al connectar.

La guerra de les empreses d’internet ara té la línia del front en els programes de missatgeria instantània. I crec que l’ICQ mereix ser conegut quan algú pensi en canviar-se del MSN (acolorit), GoogleTalk (sobri), Yahoo (patètic), AIM (americà), Jabber (lliure) o skype (sonor). Tots tenen els seus avantatges i inconvenients. Però, sincerament, el MSN, a Catalunya, ja ha guanyat la batalla.

Avui m’he instal·lat l’ICQ de nou. El meu número és el: 15-955-700. Jo no sóc de la ressistència anti-msn com el meu amic: jo jugo a dos bàndols. Però prefereixo dir que sóc un espia.

Comparteix a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *